Als jij besloten hebt dat je verandering wilt in je leven maar je weet nog niet precies hoe, dan hoef je alleen maar je telefoon te pakken en te bellen: 06 – 44 02 68 53. Een appje of mailtje sturen kan ook, dan bel ik je terug. Aan de telefoon maken we kennis en plannen we een intake. Er is geen wachtlijst, je kunt vaak al binnen een week of twee terecht!

De intake duurt een uur en vindt plaats in mijn praktijkruimte in Amsterdam of online, via Zoom. Dankzij de integratieve werkwijze die ik hanteer, loop je aan het eind van de sessie naar buiten met meer grip op je probleem; je hebt al een eerste stap gezet op weg naar je doel.

Aan het eind van de intake beslissen we samen of deze samenwerking jou inderdaad ondersteunt in het bereiken van je doelen. Als we er allebei vertrouwen in hebben, sluiten we een samenwerkingsovereenkomst waarin we onder meer afspreken hoeveel sessies we gaan doen. Je weet dus altijd waar je aan toe bent.

En… integratieve coaching en counseling is altijd kortdurend. We gaan dus een intensieve samenwerking aan voor een beperkte tijd, gericht op resultaten. Het doel is dat jij je vrij voelt om te leven op de manier die jij wilt. Ik ondersteun je in het opruimen van wat je daarbij in de weg staat.

Tot juni 2023 werk ik onder supervisie van een counselor/coach verbonden aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam.