De beste therapie is 100% maatwerk

Sinds Freud zijn er meer dan 400 soorten therapie bedacht. Welke is nu het beste? Het korte antwoord: er is niet één behandeling die voor iedereen werkt. Ieder mens is uniek. De enige manier om daar recht aan te doen is een traject dat volledig maatwerk is, en gebruikmaakt van het beste wat al die stromingen voor jou te bieden hebben.

Integratieve coaching en counseling

Integratieve counseling en coaching is erop gericht om jou te helpen datgene aan te pakken wat nodig is zodat jij je gaat voelen en gedragen zoals jij wilt.

Dat wil zeggen dat ik geen pasklare antwoorden heb op jouw vraag of probleem. Ik begeleid je in jouw proces om je eigen antwoorden te vinden in jezelf. Vaak kun je daar nog niet bij, omdat er iets in de weg zit – een overtuiging, een angst, een blokkade, een trauma of iets anders.

In een kortdurend traject (6 tot 8 sessies) werken we op bewust én onbewust niveau, waar het zelfhelende vermogen huist. Door direct dit onbewuste aan te spreken, heb je beschikking over dat wat nodig is om je probleem of vraag aan te pakken en te doen wat nodig is.

Op weg

Wanneer je contact opneemt, plannen we eerst een intake. Vaak kan die al binnen twee weken plaatsvinden. In de intake leg je je probleem of vraag op tafel zodat we er samen naar kijken. Aan het eind van de intake ervaar je al meteen meer grip en heb je een plan van aanpak waar je mee aan de slag kunt. 

Daarna beslis jij of je door wilt. Ga je door, dan sluiten we een samenwerkingsovereenkomst voor nog maximaal zeven (twee)wekelijkse sessies. Een veranderproces laat zich niet voorspellen, dus we evalueren telkens hoe het gaat en wat de volgende stap moet zijn. Zo werk jij doelgericht aan een oplossing voor je vraagstuk of probleem.

Zet de eerste stap


×