Wat is jouw weg? Hoe bewandel je die? Dat zijn essentiële vragen om een rijk en vervuld leven te leiden. Het zijn ook heel moeilijke vragen. Er is geen duidelijk en eenduidig antwoord op.

Wel kun je voor jezelf ontdekken hoe je je mentale evenwicht kunt bewaren. Ook als het tegenzit. Zo kun je met heldere blik beslissen wat je op dat moment het beste kunt doen.

 

Vertrekpunt

Een teken dat je je mentale evenwicht verliest, is als je gedachten met je op de loop gaan. Dat is helemaal niet erg, maar juist een uitstekend vertrekpunt om je eigen pad te gaan bewandelen.

Dat kan op allerlei manieren. Eentje is om ook letterlijk te gaan lopen, in het bos of in het park. Ik loop met je mee. Samen onderzoeken we waar je gedachten heengelopen zijn. Ik stel vragen die je niet verwacht en nodig je uit tot wat simpele mentale oefeningen.

 

Verandering

Het zou kunnen dat je merkt dat je anders begint aan te kijken tegen wat je bezighoudt.

Zo’n andere kijk kan soms het begin zijn van een lang proces van verandering. Wat vast leek, komt los, wat onbuigbaar leek, blijkt flexibel. Plotseling kun je weer vooruit, of links, of rechts. Deuren die gesloten leken, zwaaien open, soms op plekken waar je nooit verwacht had dat er een zou zitten.

 

Hoe werkt het?
  • Wandelgesprekken doe ik voorlopig alleen op aanvraag. Neem contact op als je interesse hebt.
  • We houden eerst een intakegesprek om te zien of het klikt. Dat kan ook telefonisch.
  • Wandelgesprekken zijn een nieuwe vorm voor mij. Daarom bied ik ze vooralsnog gratis aan. Je betaalt je consumpties en je eventuele reiskosten zelf.
  • Als je iets aan het wandelgesprek hebt gehad, ben je van harte uitgenodigd om een donatie te doen die jij passend vindt.