Het leven in de stad overspoelt je met prikkels. Dat vergt veel van je hele systeem: je staat voortdurend op scherp, beducht op mogelijk gevaar. Je energie stroomt weg en je hebt het gevoel jezelf te verliezen.

In deze bijeenkomst doen we oefeningen in opmerkzaamheid. Zo raap je je versplinterde geest weer bij elkaar en laadt je je aandacht op. Ook bespreken we manieren om met stress en problemen om te gaan. Zo kun je de prikkels beter de baas en blijf je dichter bij jezelf.

Deze bijeenkomsten vinden wekelijks plaats. De kern zijn begeleide aandachtsoefeningen. Ervaring met meditatie is niet nodig: je krijgt duidelijke instructies. Heb je wel ervaring met meditatie en mindfulness, dan kun je je beoefening opfrissen. Een deel van de bijeenkomst is gereserveerd om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Deelnemen is gratis; we stellen een donatie op prijs. Je kunt je aanmelden op deze pagina, of anders tot een uur van tevoren op 06 44 02 68 53. We beginnen om 19:30 uur; zorg dat je op tijd bent. Mocht je toch niet kunnen, geef dat dan ook even door. Bedankt!

We zitten op boot 2k, op de hoek van het terrein (opklikken voor grotere afbeelding):

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Categorieën:

Sjoerd van der Linden

Ik ben Sjoerd van der Linden en De Padvinderij mindfulness is mijn uitvalsbasis om mindfulness en levenskunst uit te dragen.