Ben jij wat je doet? Dat denk je misschien – net als iedereen. Onze hele samenleving is gebouwd op dit idee. Maar wat gebeurt er als het even niet lukt? Veel mensen verliezen dan meteen hun eigenwaarde. Dus mag je niet falen en ren je maar door, op weg naar succes en erkenning.

Herkenbaar? Vast. Dagelijks maken we onszelf van alles wijs. We proberen te voldoen aan allerlei verwachtingen. Maar al dat rennen brengt het geluk niet dichterbij. Dat heb je misschien ook al gemerkt. Tijd dus om iets anders te proberen. Maar wat?

Je zou met ons mee kunnen gaan kamperen midden in de natuur, ver weg van je drukke stadse leven. In deze retraite gaan we opnieuw verbinding maken met wat er echt toe doet. In spannende activiteiten en diepe gesprekken verken je je eigen drijfveren. Bij het kampvuur met een biertje kom je op een nieuwe manier in contact met jezelf en anderen.

Klinkt goed, toch? Maar let op: er is wel wat moed voor nodig om jezelf te onderzoeken en je imperfecties te laten zien. Als je dat durft, zul je ontdekken dat je er niet alleen voor staat. Je bent wie je bent, en dat is veel meer dan je denkt.

Tickets

Begeleiders

Sjoerd van der Linden was lange tijd wat hij deed (schrijver), alleen deed hij dat niet echt. Uiteindelijk liep dat spaak, en na een lang proces sloeg hij een andere weg in. Nu is hij trainer, bij zijn eigen bedrijf De Padvinderij en ook voor Vitamine Z. Zijn favoriete onderwerp is levenskunst: hoe kun je omgaan met de pieken en de dalen van het leven, en je eigen pad bewandelen?

Zelah Dorrestijn (1986) voldeed met een afgeronde studie en een baan in de culturele sector van Amsterdam zowel aan de maatschappelijke norm als aan haar eigen verwachtingen, dacht ze. Een experimentele periode bracht verandering; ze begon aan een lange reis waarin ze in het buitenland alternatieve levenswijzen onderzocht. Zelah heeft zich verdiept in spiritualiteit en zelfontwikkeling en is hypnotherapeut in opleiding. Haar visie is dat ieder mens beschikt over een zelf-helend en transformerend vermogen om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Door goed te luisteren naar je gevoel en contact te maken met het onbewuste, is men beter in staat keuzes te maken op basis van authentieke motivatie.

Tickets

Wanneer?

Vrijdag 21 september 16:00 tot zondag 23 september 16:30

Waar?

Natuurkampeerterrein Uteringskamp, Drenthe
Ieberen 1, 9442 TJ Elp, Nederland

Hoeveel?

Vroege vliegers 135,- (tot 28 augustus)
Gewone vliegers 155,-

Tickets

Programma


21 september
17:00 – verzamelen en tent opzetten
19:00 – eten
19:45 – Intro en kennismaking
20:30 – kampvuur ‘je ideale zelf’

22 september
8:30 – meditatie (optioneel)
9:00 – ontbijt
10:15 – Workshop ‘moeten/zijn’ – wat zijn jouw normen? En wat ziet een ander eigenlijk in en aan jou?
11:30 – Hike / Woudbad
13:00 – lunch
13:45 – eigen tijd
15:30 – Workshop ‘transformatie’ – onder elk ‘moeten’ ligt een wens en een angst
19:00 – eten
20:30 – Kampvuur

23 september
09:00 – dans (optioneel)
10:00 – Ontbijt
10:45 – Workshop ‘dromen’ – laat je fantasie de vrije loop
12:00 – Hike/Woudbad
13:00 – Lunch
15:00 – Workshop ‘blijven wie je bent’ – wat neem je mee naar huis?
16:00 – afsluiting

Tickets

Twijfel je of deze retraite iets voor jou is? Stuur ons een berichtje!

Heb je niet zoveel te besteden maar wil je wel graag meedoen? Stuur dan een mail naar info@vitamine-z.nl, leg je situatie uit en we kijken wat we kunnen doen.


Sjoerd van der Linden

Ik ben Sjoerd van der Linden en De Padvinderij mindfulness is mijn uitvalsbasis om mindfulness en levenskunst uit te dragen.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: