Wanneer nam jij voor het laatst pauze van alles? Dus niet alleen van je werk, maar ook van je telefoon, je mail, je collega’s, je familie en van alle andere dingen die je door de dag heen doet? Eerlijk zeggen.

Inderdaad: je staat de hele dag aan. Je rent van prikkel naar prikkel, van taakje naar mailtje naar notificatie. Geen wonder dat het voelt alsof je het druk hebt.

Daarom is het belangrijk om regelmatig pauze te nemen. Niet om op je telefoon te kijken, maar om te rusten. Om terug te keren bij jezelf en lichaam en geest te laten herstellen. Dat herstel is broodnodig: in onze voortrazende samenleving komt het alleen als je er zelf ruimte voor maakt.

Hoe? Door donderdag 16 en donderdag 23 augustus tussen de middag naar het Volkshotel te komen, bijvoorbeeld. Daar geef ik tussen de middag twee meditatiesessies, om 12:00 uur en om 13:00 uur. Deelname is gratis en geschikt voor iedereen. Beide sessies zijn erop gericht om even uit je dagelijkse dingen te stappen en rust te creëren in je geest. Zodat je daarna met hernieuwde energie en inspiratie verder kunt.


Sjoerd van der Linden

Ik ben Sjoerd van der Linden en De Padvinderij mindfulness is mijn uitvalsbasis om mindfulness en levenskunst uit te dragen.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: