Het leven in de stad overspoelt je met prikkels. Dat vergt veel van je hele systeem: je staat voortdurend op scherp, beducht op mogelijk gevaar. Je energie stroomt weg en je hebt het gevoel jezelf te verliezen.

In deze bijeenkomst doen we oefeningen in opmerkzaamheid. Zo raap je je versplinterde geest weer bij elkaar en laadt je je aandacht op. Ook bespreken we manieren om met stress en problemen om te gaan. Zo kun je de prikkels beter de baas en blijf je dichter bij jezelf.

Deze bijeenkomsten vinden elke woensdag in februari plaats, van 19:30 tot 21:30. De kern zijn begeleide aandachtsoefeningen. Ervaring met meditatie is niet nodig: je krijgt duidelijke instructies. Heb je wel ervaring met meditatie en mindfulness, dan kun je je beoefening opfrissen. Een deel van de bijeenkomst is gereserveerd om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Deelnemen is gratis; we stellen een donatie op prijs. Laat een uur tevoren even weten of je komt: mail info@de-padvinderij.nl of app 06 44 02 68 53.

We zitten op het terrein van De Ceuvel, boot 2k. Hoe kom je daar? Als je door de poort het terrein op komt ga je rechtsaf de steiger op. Je vindt de boot op de hoek van het terrein, onder een grote boom, met aan twee kanten water.

Categorie├źn: agenda

Sjoerd van der Linden

Ik ben Sjoerd van der Linden en De Padvinderij mindfulness is mijn uitvalsbasis om mindfulness en levenskunst uit te dragen.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: